Как и кой да изгради сайта ви

Последните няколко години се произведоха голям брой програми, с които човек, запознат на средно ниво с езиците за програмиране, може сам да си направи сайт.  Има и доста портали, в които можете да публикувате уеб сайта си абсолютно безплатно - т.е. без за плащате хостинг и домейн. Такива са: .hit.bg, .free.bg, geocities.com, wordpress.com, използвайки профилът си в Yahoo и Google и т.н.

Въпросът е, един така изграден интернет сайт, по какъв начин би представил Вас и Вашата фирма пред потребителите.
Вашият сайт е лицето Ви в интернет пространството. Той може не само да помогне на бизнесът Ви, а и да му навреди.

Направен с програма от типа на "Web page maker" - една от най-използваните от дизайнерите любители, той ще изглежда точно по този начин - любителски. Когато потенциален клиент го разглежда, ще си направи извод за Вас и работата Ви.

Най-лесно можете да проверите това по себе си:
Имате нужда от продукт/услуга и сте влезли в Google да прегледате кой какво предлага. Разглеждате 8 или 10 сайта, които са изградени от различни фирми, по различно време и по различен начин. Замислете се кои 3 или 4 от тях ще изберете не заради друго, а заради визията на интернет сайта им.

За да изглеждате професионалисти в работата си, доверете се на такива, за да изградят адекватна визия на Вашият бизнес в Интернет.

Изработката на сайт е процес, при който не само се прави някаква страница. Въпросът е не просто ДА ВИ ИМА в интернет пространството, а КАК ЩЕ СЕ ПРЕДСТАВИТЕ в него.

В гореспоменатите безплатни хостинги можете да намерите хиляди сайтове, които са погрешно и лошо изградени. Често се правят следните грешки, например:
- отровно син фон, който така натоварва очите, че не издържате да го гледате повече от 1 минута;
- картинка за фон, която се размества при отварянето на сайта;
- мигащи бутони в цикламени цветове;
- лоша навигация и т.н.


Един такъв сайт е много вероятно повече да навреди на бизнеса Ви, отколкото да му помогне.  За това изграждането на ЛИЦЕТО ВИ В ИНТЕРНЕТ е добре да бъде направено от професионалисти.