Графичен дизайн

Агенция "Рутина" и "Рутина дизайн" предлагат професионален графичен дизайн на рекламни материали, менюта, календар и др.

Оставете въображението на нашите дизайнери да работи за Вас!


Изработката на рекламни материали не е просто лист хартия, на който пише услугите, които извършва Вашата фирма, или продуктите и промоциите, които предлагате. Това малко листче трябва да бъде вълнуващо, интригуващо, красиво. То трябва да убеди потенциалният потребител да избере точно Вас.
Тук идва работата на дизайнера - неговата мисия е да го направи точно такова, максимално придържайки се към Вашата идея за визия.

Нямате представа как искате да изглежда и какво да пише? - Няма проблем. Ние ще Ви представим няколко варианта за визия, като заедно ще обсъдим кой е най-добрият от тях.

За да отговорим на всичките Ви въпроси, свържете се с нас.

 
Предпечат и печат

Агенция "Рутина" и "Рутина дизайн" предлагат професионален дизайн и печат на:
- календари
- менюта
- брошури
- флаери и др.

Свържете се с нас, за да Ви дадем пълна информация и да отговорим на всички въпроси.

 
Лого и банер

Какво е лого? - Логото е Вашата фирмена идентичност. Него поставяте на Интернет сайта си, визитката, бланката, брошурата, печата и т.н.
Логото на фирмата Ви е като подписа Ви - то трябва да е единствено и уникално. Трябва да Ви различава от другите и да помага на хората да Ви запомнят.
Също така не трябва да е претрупано, много шарено или нечетливо. Трябва визята му да отговаря на дейността, която извършвате.

Например, ако сте адвокат логото ви трябва да е сериозно, но не и сухо.
Ако сте детски клуб - да е закачливо, но не и твърде шарено... и т.н.

Както навсякъде другаде и тук важи правилото за златната среда.

Изграждането на фирменото Ви лого е толкова важен процес, колкото и изграждането на Интернет сайта Ви. Не е важно само да пише името на фирмата и "да имам някаква завъртулка" - то трябва да носи емоция и идентичност.

Едно хубаво лого може да се превърне в прекрасен банер. Той ще Ви служи при размяна на линкове, партньорство с други фирми, реклама (безплатна и платена) по различни търсачки и портали.
И не на последно място - логото и банерът на Вашата фирма трябва да изглеждат добре (стилово и цветово) на фона на цялостното решение за визията на Вашият уеб сайт.

Заради всички гореизброени причини, "Рутина дизайн" се наема да изгради Вашата фирмена идентичност, съобразявайки всички фактори.

При изграждането на Интернет сайт, при съществуващи добре изградени лого и банер, ние ще оформим цялостната концепция на сайта Ви, съобразявайки се с тях.
И обратното, ако логото/банера Ви някак не пасва на визията, или искате да смените усещането, което предизвиква, ние ще го направим на ново, съобразявайки се с Вашите изисквания и стил.

Свържете се с нас, за да Ви изготвим индивидуална оферта.

 

 
Професионално заснемане

При изграждането на уеб сайт почти винаги (в зависимост от дейността, която извършвате), присъства и галерия.
За да може тя да изглежда добре - снимките да са качествени и уместни, е хубаво да се доверите на професионалист.
Ако всичко останало е професионално направено - сайтът е с добра визия и навигация и т.н., една галерия със "снимките от телефона", ще развали цялостното усещане за добре свършена работа.
За да не се получава именно това усещане, ние предлагаме професионално фото заснемане.

Ще Ви консултираме относно това какво трябва да бъде заснето, за да носят тези снимки конкретно послание.
Ще обработим снимковият материал по най-подходящият начин и ще изградим визията на това послание.

Можете да ни извикате и за еднични снимки (например добавяне на нови продукти към Вашият каталог), или по някакъв повод - сватба, бал, концерт, парти.

Заснетия и обработен материал се получава на дигитален носител.